6993959681 Κακρίδη 22Α, Ηράκλειο vlaxakism1@gmail.com
hero image
 

Βλαχάκης Μιχάλης
Γυψοσανίδες - Γύψινες διακοσμήσεις - Ηράκλειο Κρήτη

 

Η εταιρεία μας “Βλαχάκης Μιχάλης” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο στην οδό Κακρίδη 22Α δραστηριοποιείται στον χώρο των κατασκευών γυψοσανίδας και γύψινων διακοσμήσεων στην Κρήτη. Με παρουσία και εμπειρία 25 ετών, έχουμε αποκτήσει επαγγελματική αναγνώριση για την ποιότητα και την αξιοπιστία των υπηρεσιών μας.

Στην εταιρεία Βλαχάκης Μιχάλης, εξειδικευόμαστε στην παροχή γυψοσανίδων, ξηράς δόμησης και γύψινων κατασκευών σε κατοικίες, επιχειρήσεις και ξενοδοχεία σε ολόκληρη την Κρήτη. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την εγκατάσταση γυψοσανίδων, τη δημιουργία γύψινων δομικών στοιχείων, όπως τοίχους, οροφές, διαχωριστικούς τοίχους και πολλά άλλα. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πλήρως καταρτισμένο και έχουν την εμπειρία να παρέχουν λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μας.

 

 

 

Η ποιότητα είναι ανέκαθεν η πρώτη προτεραιότητά μας. Γι' αυτό το λόγο, έχουμε πιστοποίηση στην ξηρά δόμηση από το επιμελητήριο της Φρανκφούρτης, η οποία αποδεικνύει την αναγνώριση των προσπαθειών μας για την επίτευξη της αρτιότητας και της τεχνογνωσίας στον κλάδο μας. Αυτή η πιστοποίηση αποτελεί επιπρόσθετη εγγύηση για τους πελάτες μας ότι επιλέγουν μια εταιρεία με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και επαγγελματικής δεοντολογίας.

Στην εταιρεία μας, προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις και προσαρμόζουμε την εργασία μας στις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε πελάτη. Συνεργαζόμαστε στενά με εσάς καθ' όλη τη διάρκεια του έργου, από τον σχεδιασμό μέχρι την ολοκλήρωση, εξασφαλίζοντας την ομαλή εξέλιξη του έργου σας.

Είτε χρειάζεστε γυψοσανίδες για την ανακαίνιση του σπιτιού σας, είτε γύψινες κατασκευές για την ανάπτυξη επιχείρησής σας ή ξενοδοχείου, εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Επιλέγοντας την εταιρεία Βλαχάκης Μιχάλης, επιλέγετε την αξιοπιστία, την ποιότητα και την επαγγελματική εξυπηρέτηση.

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για το έργο σας. Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να συμβάλουμε στην επιτυχία του επόμενου σας έργου.